Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sportovní a volnočasové centrum ve Frenštátě p. R.

26. 1. 2012

Vážení rodiče,
pokud byste se chtěli zúčastnit ankety ke sportovnímu a volnočasovému centru a podílet se tak na zvelebení Frenštátu p. R., přečtěte si informace, které jsou uvedeny níže.
V odkazu jsou i ukázky, jak by centrum mělo vypadat, jeho vybavení, popř. je tam i dotazník.
Při vyplňování nezapomeňte, že Vaše děti porostou, popř. mají i starší sourozence. Myslete i na sebe, popř. své rodiče:-))

Sportovní a volnočasové centrum

Město Frenštát pod Radhoštěm připravuje k podání žádost o dotaci do Regionálního operačního programu na projekt vybudování sportovního a volnočasového centra. Cílem projektu je rozšíření nabídky volnočasových aktivit a zvýšení úrovně zázemí v oblasti sportovního a volnočasového vyžití především pro obyvatele města.
 
 
 

Centrum bude umístěno v okrajové jihozápadní části města v blízkosti tradičního odpočinkového a výletního areálu Horečky, zimního stadionu a tenisových kurtů. Součástí centra jsou dětská hřiště pro děti různých věkových kategorií, hřiště na pit–pat, fit park pro dospělé a seniory, in–line stezka, zastřešené podium a travnatá plocha pro různé míčové hry, která může být v budoucnu využita i pro umístění mobilní ledové plochy.

Investiční výdaje na vybudování centra dosahují 10 mil. Kč. Město předpokládá využití dotačních prostředků z fondů Evropské unie. Bude-li projekt vybrán k finanční podpoře, pak až 85 % způsobilých výdajů projektu může být pokryto z dotace. Spoluúčast financování z rozpočtu města by činila pouze 1,5 mil. Kč.

Nedílnou součásti žádosti o dotaci v Regionálním operačním programu Moravskoslezsko je zjištění potřeb obyvatel města v oblasti nabídky volnočasových aktivit ve městě a zájmu o využití plánovaného centra. Za tímto účelem proběhne od 26. 1. do 6. 2. 2012 dotazníkové šetření. Dotazníky budou k dispozici na informačním centru, na recepci městského úřadu, budou rozdány prostřednictvím příspěvkových organizací a organizačních složek města. Svou účastí v dotazníkovém šetření můžete přispět ke zkvalitnění infrastruktury pro volnočasové vyžití ve městě Frenštát p. R. odpovídající právě Vašim potřebám.

(Ing. Hana Švecová, projektová manažerka)

http://www.mufrenstat.cz/sportovni-a-volnocasove-centrum/d-197374

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář