Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lednová lekce

11. 1. 2017

 

V první, lednové lekci byli všichni předškoláčci moc šikovní. Seznámili se s interaktivní tabulí, kde si procvičovali tvary, barvy, velikost, vztahy, počet ...
Poté rozeznávali  vždy dvě slova - zda jsou stejná či zní různě. V pracovních listech děti vyhledávaly rozdíly v obrázcích, podtrhávaly stejný tvar v řádku, popř. si zahrály na švadlenku (jedna skupinka dostala pracovní list za D. Ú., takže budou spojovat body podle předlohy až v domácím prostředí:-)).
Rodiče své děti na „chvilku“ opustili a v 1. A si vyslechli informace k zápisu, který se bude konat 19. dubna. Popovídali jsme si o tom, co je cílem Šikovného předškoláčka, co rodiče a děti čeká, na co se společně soustředíme, aby byly děti co nejlépe připraveny do první třídy. ŠP samozřejmě mohou navštěvovat i děti, které budou mít odklad.
Na závěr první lekce dostaly děti domácí úkol, který si příště vypracovaný donesou a my ho na začátku Předškoláčka zkontrolujeme. Správně vypracované práce orazítkujeme nějakým pěkným obrázkem:-))

Budeme se na vás i na další zájemce zase těšit v další lekci,
tentokrát 8. 2. 2017.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář